MADTEAM

Vi brænder for mad, mennesker og måltider. 

Vi har passion, erfaring og lysten til det vi arbejder med.

Vores team-ånd er samarbejde og mål mod fælles oplevelser.

 Gitte Wrang, Administrativ medarbejder  Gitte møder du ALTID først i INSP! Mad. Heldigvis for det! Gitte har styr på alt hvad der foregår både på INSP og i INSP Mad. Hun booker, koordinerer og informerer. Så spørg bare Gitte, hvis der er noget du vil vide om din fest, dit møde, din workshop eller andet du har på hjertet.

Gitte Wrang, Administrativ medarbejder

Gitte møder du ALTID først i INSP! Mad. Heldigvis for det! Gitte har styr på alt hvad der foregår både på INSP og i INSP Mad. Hun booker, koordinerer og informerer. Så spørg bare Gitte, hvis der er noget du vil vide om din fest, dit møde, din workshop eller andet du har på hjertet.

 Jane Marckmann, Pædagogisk køkkenleder  Du møder Jane i højt humør og med fuld fart over feltet i køkkenet. Jane tryller ved gryderne med både frivillige og ledige i opkvalificering. Hun er vild med at lære fra sig om alt omkring mad og hygiejne. Måske er det dig hun skal trylle ved gryderne med næste gang?   

Jane Marckmann, Pædagogisk køkkenleder

Du møder Jane i højt humør og med fuld fart over feltet i køkkenet. Jane tryller ved gryderne med både frivillige og ledige i opkvalificering. Hun er vild med at lære fra sig om alt omkring mad og hygiejne. Måske er det dig hun skal trylle ved gryderne med næste gang?

 

   Brian Engberg Hansen, Køkkenleder og Produktudvikler  Brian er madnørden over alle madnørder, og vi elsker ham for det! Han bager, steger, snitter, hakker og udvikler hele tiden nye lækre og smagfulde retter til gavn for os alle. Vi tør godt sige han også bager det mest fantastiske surdejsbrød. Brian er manden der arrangerer din fest, møde eller konference.

 Brian Engberg Hansen, Køkkenleder og Produktudvikler

Brian er madnørden over alle madnørder, og vi elsker ham for det! Han bager, steger, snitter, hakker og udvikler hele tiden nye lækre og smagfulde retter til gavn for os alle. Vi tør godt sige han også bager det mest fantastiske surdejsbrød. Brian er manden der arrangerer din fest, møde eller konference.

 Kirsten Marie Dahn, Køkkenmedhjælper  Styr på sagerne?  Med et stort smil og i en vældig fart sørger Kirsten altid for at der er styr på det hele. Morgenbollerne, opdækning af borde, frokosten, aftenserveringen, rengøringen og klargøringen til din fest. Vi kan ikke bede om mere – hun er hurtig som lynet!

Kirsten Marie Dahn, Køkkenmedhjælper

Styr på sagerne?  Med et stort smil og i en vældig fart sørger Kirsten altid for at der er styr på det hele. Morgenbollerne, opdækning af borde, frokosten, aftenserveringen, rengøringen og klargøringen til din fest. Vi kan ikke bede om mere – hun er hurtig som lynet!

 Rikke Halkjær Kristensen, Projektleder og Forretningsudvikler  Vi er vilde med at være kreative og innovative, og hele tiden udvikle os. Derfor ser I Rikke have gang i en masse forskellige ting der skal sikre sjov, spas og forretning på kryds og på tværs. Vigtigst af alt – for os alle og med alle!

Rikke Halkjær Kristensen, Projektleder og Forretningsudvikler

Vi er vilde med at være kreative og innovative, og hele tiden udvikle os. Derfor ser I Rikke have gang i en masse forskellige ting der skal sikre sjov, spas og forretning på kryds og på tværs. Vigtigst af alt – for os alle og med alle!

 Medarbejdere i opkvalificering  Hver dag tryller alle vores engagerede og dygtige medarbejdere med dagens frokost. Altid mad med et tvist, masser af smag og en fryd for øjet. Søger du dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi måske en klar til dig, så tøv ikke med at tage kontakt.

Medarbejdere i opkvalificering

Hver dag tryller alle vores engagerede og dygtige medarbejdere med dagens frokost. Altid mad med et tvist, masser af smag og en fryd for øjet. Søger du dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi måske en klar til dig, så tøv ikke med at tage kontakt.

 Dream Team  Vores Dream Team er klar til at give dig og dine gæster en uforglemmelig oplevelse. Med deres gode humør og gode erfaring kan du trygt overlade ansvaret for din fest eller dit arrangement i deres hænder, hvor de vil tage jer med på en sjov, sanselig rejse i anderledes rammer.

Dream Team

Vores Dream Team er klar til at give dig og dine gæster en uforglemmelig oplevelse. Med deres gode humør og gode erfaring kan du trygt overlade ansvaret for din fest eller dit arrangement i deres hænder, hvor de vil tage jer med på en sjov, sanselig rejse i anderledes rammer.